Photo-Andersen.dk

Jeg har faktisk altid brugt Haahr Indramning til mine billeder, hvor jeg har fået printet og rammet billeder ind. Synes deres arbejde er helt i top og kvaliteten fejler bestemt heller ingen ting. Kan godt være man giver mere for deres rammer, men inderst inde får man også et professionel look. Så jeg vil ikke tøve med at bruge Haahr indramning til mine opgaver

Jeg plejer at sende billedet til Haahr indramning over mail, og finde ud af sammen med ham efter mit print er blevet printet hvad jeg kunne tænke mig at have på af ramme. Sammen gennemgår vi det og får derfra lavet hos dem, når billedet så er færdig rammet ind så ligner det 100% at vi har aftalt til at begynde med.
Så jeg vil klart anbefale, haahr indramning til jer som tøver 🙂

Photo-andersen.dk

Se flere af Photo-Andersens billeder på dette link

https://photo-andersen.dk/